Ο Μανώλης Σαρρής είναι ο φετινός νικητής του MasterChef. Μάλιστα στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής, θα έλεγε κανείς πως ακούστηκαν οι πιο ωραίες ατάκες που έχουν ακουστεί στην ιστορία του. Ανάμεσά τους και μια ατάκα του Μανώλη, που ναι μεν δεν ήταν ωραία αλλά σίγουρα δεν πέρασε ασχολίαστη. Η ατάκα αυτή αφορά τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη που ο Μανώλης πέθανε πριν την ώρα του.

Μιλώντας στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv”  ο φετινός MasterChef, αποκάλυψε με ποιούς πρώην συμπαίκτες του σκοπεύει να διατηρήσει επαφές ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για μια ακόμη φορά από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Με ποιους συμπαίκτες σου θα κρατήσεις επαφή;

Θα κρατήσω επαφή με όποιον θέλει να κρατήσει επαφή μαζί μου. Με όλα τα παιδιά είμαι μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα. Σίγουρα υπάρχουν μερικές συμπάθειες παραπάνω, όπως με την Ιωάννα, με τη Σπυριδούλα, με τον Παντελή, με την Ασημίνα.

Έκανες και μια γκάφα!

Ναι, «σκότωσα» τον Μίκη Θεοδωράκη. Κάπου μέσα στον εγκλεισμό είχε μπει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει. Οπότε, έχοντας μια οικειότητα με τη συντάκτρια, το είπα, με διόρθωσε και μετά το ρίξαμε λίγο στην πλάκα ότι πεθάναμε τον άνθρωπο πριν την ώρα του. Να είναι καλά και του ζητάω συγγνώμη, τον εκτιμάω πολύ.