Ο αγαπημένος Μανόλης Κονταρός απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις.

Ποια ήταν η Τελευταία Φορά Που

Έγραψες μια μαντινάδα; Και ποια ήταν η αφορμή;

Την περασμένη βδομάδα στο μαγαζί που εμφανίζομαι. «Από το φως σου παίρνω φως, μέσα στο φως υπάρχω και τις μαντινάδες που θα πω θέλω στο νους σου να ‘χεις». Την αφιέρωσα στον κόσμο.

Σου πέρασε από το μυαλό να βρεις τον υπαίτιο του σοβαρού αυτοκινητικού ατυχήματος που είχες πριν από χρόνια;

Μου έχει περάσει πολλές φορές από το νου μου, αλλά δεν θέλω να ενεργώ εν θερμό. Όταν το πάρω απόφαση θα πάω να τον συναντήσω με ηρεμία και με το δικό μου τρόπο.

Συνάντησες ένα θαυμαστή σου; Τι σου είπε;

Την περασμένη βδομάδα που ένας 10χρονος μου είπε ότι ξέρει τα τραγούδια μου και πως όταν παντρευτεί θέλει να τραγουδήσω στο γάμο του. Πραγματικά ένιωσα πολύ περίεργα γιατί σκέφτηκα πως όταν θα παντρευτεί εγώ μπορεί να μην υπάρχω.

Απόλαυσες ένα αυθεντικό κρητικό γεύμα. Τι περιελάμβανε;

Σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου στην Κρήτη. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και είχε ετοιμάσει  γαμοπίλαφο και ασκρολίμπι (είδος χόρτων). Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ρακί.

Ασχολήθηκες με την πολιτική επικαιρότητα;

Πριν λίγες μέρες με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι στενός οικογενειακός φίλος. Πιστεύω πολύ σ΄ εκείνον και  είναι πολύ χρήσιμος στη πολιτική ζωή της χώρας μας. Ήδη έχει φανεί μια χαραμάδα ελπίδας στο τόπο μας.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.