Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη τη Μαίρη Συνατσάκη και η συζήτηση ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η παρουσιάστρια/ influencer/ youtuber μίλησε πρώτη φορά για το σπάνιο σύνδρομο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή όταν ήταν μόλις 18 μηνών, για την απώλεια της θείας της, τις κρίσεις πανικού που ξεκίνησαν στα 18 της, την ψυχοθεραπεία και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν συμμετείχε στο Dancing.

Όσα εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη:

Για το σπάνιο σύνδρομο που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της >>> «Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια. Πέρασα το σύνδρομο Guillain Barre. Πολυριζονευρίτιδα λέγεται. Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί μόνο 8 περιστατικά στην Ελλάδα. Οι γνώμες διίστανται. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτοάνοσος ο λόγος που προκλήθηκε. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει. Αν θα προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Είχε να κάνει με τους μύες. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο

Η απώλεια της θείας της και οι κρίσεις πανικού >>> «Στα 18 έχασα τη θεία μου ξαφνικά. Εγώ τότε είχα μπει και στη φάση με τις κρίσεις πανικού. Πάντα κερδίζει η ζωή σε αυτές τις φάσεις. Υπέφερα πολλά χρόνια από κρίσεις πανικού. Ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία στα 18.

Η ψυχοθεραπεία βοήθησε. Ο μπαμπάς μου με βοήθησε, γιατί πάντα μπορούσα να βρω σε εκείνον έναν άνθρωπο που αναγνώριζε τι περνάω και δεν με περνούσε για τρελή.

Η δύσκολη περίοδος του Dancing >>>«Το Dancing ήταν η τελευταία δύσκολη περίοδος που έζησα, και γι’ αυτό και ήμουν και τόσο αδύνατη. Είχα ζήσει την πιο δύσκολη φάση με τις κρίσεις πανικού. Δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πάλευα να βρω την ώρα της μέρας που δεν θα είμαι σε κατάσταση πανικού. Μου το ενεργοποίησε όλο αυτό η αίσθηση απώλειας ελέγχου».