Ο χωρισμός της Μάγδας Πένσου και του Δημήτρη Αποστόλου απασχόλησε τα Μέσα, καθώς ο δεύτερος δήλωσε πως ενημερώθηκε για το διαζύγιο του μέσω Facebook. Κάτι που στην συνέχεια η πρώην σύζυγος του, το διέψευσε.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή Dotμε παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησαν για όλα. Στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό, αποκάλυψαν ποια ήταν η κύρια αιτία στο να μην είναι πια μαζί.

Η Μάγδα Πένσου δήλωσε πως ο πρώην σύζυγος της νόμιζε πως είχε άλλον άντρα:  «Το βασικότερο πρόβλημα ήταν ότι έχασε την πίστη του σε μένα γιατί νόμιζε ότι έχω κάτι άλλο εξωσυζυγικό. Και όταν εγώ έλεγα ότι δεν έχω… Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις εσύ στην καθημερινότητά σου να ακούς ότι έχεις κάποιον άλλον, ενώ τον μόνο που αγαπάς να είναι τον σύζυγός σου; Αυτά τα σενάρια δεν μου άρεσαν. Κράτησε πάρα πολύ αυτό και εμένα δεν μου άρεσε γιατί κάποια στιγμή καταλαβαίνουν και αυτά τα δύο παιδάκια ότι η μαμά είναι στεναχωρημένη με αυτά που ακούει. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι “ερωτεύτηκα κάποιον άλλον και δεν θέλω να είμαστε μαζί”. Δεν είχα κάτι άλλο! Του το έλεγα συνέχεια, ήταν πιεστικό όλο αυτό, δεν μπορούσα να το αντέξω. Τον αγαπάω και πάντα θα τον αγαπάω, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις, αν πιέζεσαι τόσο. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ».

Δείτε το βίντεο: