Κάθε τραγουδιστής θα ήθελε να είναι και stand up κωμικός. Ειδικά στην Αμερική που οι δεύτεροι χαίρουν τεράστιας εκτίμησης και μπορούν να πουν πράγματα που ξεφεύγουν από τη σοβαροφάνεια και από την καθοδήγηση που έχουν τραγουδιστές και ηθοποιοί.

Η Madonna έχει φτάσει στα 61 της κι ενώ είχε πάντοτε έναν πιο ατίθασο χαρακτήρα, τώρα θέλει να το φτάσει στα άκρα. Έχει σχέση με ένα νέο παιδί, ζει μια δεύτερη εφηβεία και πλέον δεν τη νοιάζει, αν θα παρεξηγηθεί.

Γι΄αυτό βγήκε στη συναυλία της στο Λονδίνο, όπου είναι ένας από τους σταθμούς της περιοδείας της Madame X Tour, και για να σπάσει ο πάγος ξεκίνησε με ένα αστείο, που αστείο δεν το λες, too much information, ωστόσο το λες.

«Πώς λένε έναν άντρα με μικρό πέος; Η απάντηση είναι «δεν έχω ιδέα, γιατί ποτέ δεν έχω πάει με άντρα με μικρό πέος. Το μέγεθος μετράει, μην παριστάνετε ότι δεν παίζει ρόλο»» είπε με στόμφο επί σκηνής η Madonna και σίγουρα ξάφνιασε πολλούς.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στη διάρκεια του σόου της πήγε κι άρπαξε τη μπύρα από το χέρι ενός θεατή που ήταν στη μπροστινή σειρά, ήπιε μια γουλιά και καθώς του την έδινε του είπε «Ορίστε! Τώρα ανταλλάξαμε όλα τα ΣΜΝ (σ.σ.: Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) μας».