Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η σχέση τους πριν από μερικές ημέρες, η Madonna και ο Ahlamalik Williams θα δουν τα ονόματα τους να φιγουράρουν αρκετά μαζί στα tabloids και σε όλα τα lifestyle μέσα. Αναμενόμενο επίσης θα πρέπει να είναι ότι οι δημοσιογράφοι θα προσεγγίσουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντος τους για να τους αποκαλύψουν λεπτομέρειες.

Έτσι συνέβη και με τον 59χρονο πατέρα του 25χρονου χορευτή, ο οποίος μίλησε στο TMZ για αυτή τη σχέση. Αφού τόνισε αρκετές φορές πως δεν έχει κανένα πρόβλημα που ο γιος του είναι με μια γυναίκα 36 χρόνια μεγαλύτερη, ο Drue Williams αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήταν μαζί ένα χρόνο πριν γίνει γνωστή η σχέση τους και μάλιστα έχουν ανταλλάξει και το «Σ΄Αγαπώ».

«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Ο γιος μου ζει μια ζωή δίχως όρια κι εγώ είμαι χαρούμενος για εκείνον».

Η Madonna φέρεται να έχει αναπτύξει και καλές σχέσεις με τους γονείς του φίλου της, αφού κάλεσε τον Drue και τη Laurie για δείπνο στο Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας, όπου έδωσε μια συναυλία. Παράλληλα, τους έχει προσκαλέσει να δουν τα σόου της στο Λονδίνο και στο Παρίσι την επόμενη χρονιά.

«Η Madonna μας έλεγε διαρκώς πόσο αγαπάει τον γιο μας, πόσο ταλαντούχτος είναι κι ότι δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα, γιατί θα τον φροντίσει εκείνη».