Για τη ζωή της ως μητέρα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τις υιοθεσίες μιλά στο αμερικάνικο People η Madonna και, για πρώτη φορά, φωτογραφίζεται μαζί με τα τέσσερα μικρότερα παιδιά της, David, 11, Mercy, 11 και τα 5χρονα δίδυμα Estere και Stella, τα οποία έχει υιοθετήσει από το Μαλάουι.

Παρά το ότι για όλο τον κόσμο είναι η «βασίλισσα της ποπ», στο σπίτι είναι απλά η μαμά, ή «mambo», όπως την φωνάζουν τα τέσσερα παιδιά.

Περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να υιοθετήσει τα παιδιά από το Μαλάουι, την χώρα την οποία βοηθά και έμπρακτα, με δωρεές και αγαθοεργίες, η Madonna εξιστορεί στο People πως, μετά την πρώτη υιοθεσία στην οποία προέβη, του David Banda, το 2008, ήρθε αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια.

«Όλες οι εφημερίδες έλεγαν ότι τον απήγαγα. Σκεφτόμουν “μισό λεπτό, προσπαθώ να σώσω τη ζωή κάποιου. Τι είναι όλα αυτά τα σκ*τ* που λέτε για μένα τώρα;”… Κάποια βράδια έκλαιγα πριν κοιμηθώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετώπισαν, αυτή η σεξιστική συμπεριφορά, ήταν γελοίος».

Η καταξιωμένη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια στάθηκε αφορμή για να αλλάξει η νομοθεσία περί υιοθεσιών στο Μαλάουι, γεγονός που της επέτρεψε να υιοθετήσει άλλο ένα παιδί, την Mercy, το 2009, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο υιοθέτησε τα δίδυμα Estere και Stella, τα οποία έχουν πλέον προσαρμοστεί πλήρως στη νέα τους ζωή.

«Είχα κάποιες σκοτεινές στιγμές, αλλά έχω μάθει να επιζώ!», παραδέχεται η ίδια και, ερωτηθείσα για το πώς είναι να μεγαλώνεις τόσα παιδιά, απαντά με ειλικρίνεια: «είναι κάτι σύνθετο, αλλά αξίζει τον κόπο!».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο people.com