Δέκα χρόνια MAD VMA, δέκα χρόνια Σάκης Ρουβάς. Την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του ήθελε να δείξει, για ακόμη μια φορά, ο κορυφαίος Έλληνας star, στους θαυμαστές του και σε όσους τον ψηφίζουν τόσα χρόνια στο μουσικό διαγωνισμό.

Ο Σάκης Ρουβάς κάθε χρόνο παραλαμβάνει το λιγότερο ένα βραβείο στα MAD VMA με τον κόσμο να τον έχει υποψήφιο στις περισσότερες κατηγορίες τραγουδιών. Έτσι, ο τραγουδιστής συγκέντρωσε όλα του τα βραβεία τα έκανε εικόνες και ανέβασε στο επίσημο site του, sakisrouvas.com, ένα κολάζ με αυτά. Μουσική υπόκρουση στο site το τραγούδι Μια χαρά να περνάς.

Από το site δεν λείπει και το hashtag που θα μονοπωλήσει τα social media σε λίγες ημέρες κι αυτό δεν είναι άλλο από το #sakisVMA13. Όσο για όσους θέλουν να βρουν τον Sakis στο Facebook δεν έχουν παρά να κάνουν κλικ στο ανάλογο εικονίδιο. Ο Σάκης Ρουβάς φυσικά εκτός από όλους όσους τον ψηφίζουν δέκα χρόνια τώρα θέλει με αυτή του την κίνηση να τιμήσει και το μουσικό διαγωνισμό.

Τέλος, ο star έκανε και ένα tweet για να κάνει γνωστή την κίνησή του, στους θαυμαστές του. «10 χρόνια MAD VMA! Σας ευχαριστώ για την αγάπη, σας ευχαριστώ για τη μουσική. Περιμένω φωτογραφίες σας στο #sakisvma13 , έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τα MAD VMA!