Το Δεκέμβριο του 1990 όλοι ξετρελάθηκαν με την ταινία Home Alone (Μόνος στο Σπίτι) και τον ξανθό πιτσιρικά που πρωταγωνιστούσε να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το αστέρι του Macaulay Culkin ξεκίνησε να λάμπει και όλοι μιλούσα για το παιδί-θαύμα του Hollywood. Ωστόσο ελάχιστοι περίμεναν την εξέλιξη που είχε ο ηθοποιός. Μπορεί να έκανε κάποιες μικρές επιτυχίες, όμως η καριέρα του πήρε άμεσα την κατιούσα.

Πλέον ο καλλιτέχνης είναι στα 35 του και μετά από περιπέτειες με εξαρτήσεις (ναρκωτικά, ποτό) φαίνεται το τελευταίο διάστημα να έχει επανέλθει σε φυσιολογικούς τρόπους ζωής. Σε συνέντευξή του όμως στο «New York Magazine», έκανε μία απολαυστική δήλωση. «Είμαι ένας άνδρας στα 35 του, που ουσιαστικά έχει συνταξιοδοτηθεί. Πηγαίνω όπου με πάει ο άνεμος», ανέφερε αποκαλύπτοντας πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει σε τηλεόραση ή κινηματογράφο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση.

A very long haired Macaulay Culkin is a far cry from his Home Alone Days.Macaulay Culkin  took a stop for leather goods but nearly gets pummeled while crossing the street for his uber.Pictured: Macaulay CulkinRef: SPL1254401  300316  PiSplashnews

Splash NewsSplash News