Δεν του μπήκε με το δεξί η χρονιά του τραγουδιστή!

Ο Λούκας Γιώρκας,  προέβη σε μία αποκάλυψη μέσω των social media. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, το 2019 για μένα ξεκίνησε με λίγο (πολύ) επιβαρυμένη υγεία αλλά και έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα που με κράτησαν λίγο πίσω (Η εικόνα περιγράφει την κατάστασή μου τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου).. Τώρα είμαι εντελώς καλά και επειδή «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά και χρόνια πολλά με Υγεία… Να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε όσο πιο έντονα γίνεται και να είστε κοντά στις οικογένειές σας.. Εύχομαι ό,τι καλύτερο #loukasyorkas #happynewyear #2019 #health #love #family».

Δείτε το post παρακάτω.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου φίλοι, το 2019 για μένα ξεκίνησε με λίγο (πολύ) επιβαρυμένη υγεία αλλά και έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα που με κράτησαν λίγο πίσω (Η εικόνα περιγράφει την κατάστασή μου τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου ???).. Τώρα είμαι εντελώς καλά και επειδή «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά και χρόνια πολλά με Υγεία… Να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε όσο πιο έντονα γίνεται και να είστε κοντά στις οικογένειές σας.. Εύχομαι ό,τι καλύτερο #loukasyorkas #happynewyear #2019 #health #love #family @dorssociety

A post shared by Loukas Yorkas (@loukasyorkas) on