Ο Λούκας Γιώρκας σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νίκη του στο Χ-Factor και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και τη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση –εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Έλενα Ράπτη.

Η νίκη στο X- Factor και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα: «Οι γονείς μου χάρηκαν με τη νίκη μου στο talent show αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι ο δρόμος θα είναι λίγο δύσκολος και δύσβατος για μένα. Ωστόσο, μου είχαν εμπιστοσύνη από μικρό σε ότι έκανα. Με συμβούλεψαν τότε να μην ξεχνάω ποτέ από πού ξεκίνησα. Μετά το παιχνίδι, ήρθε η αλλαγή, ιδίως με την εισβολή των mediaστη ζωή μου. Στην αρχή είχα μια δυσκολία να κατανοήσω, στην πορεία κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι να κρύψω. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, τη σέβομαι και χαίρομαι όταν μπορώ να συμμετάσχω ως εκεί που με βλάπτει. Προτιμώ να μιλάω για τη δουλειά μου».

Η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση: «Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση, αν και αυτό ίσως σχολιαστεί για ευνόητους λόγους διαφορετικά. Είτε μιλάμε για φιλικές είτε για ερωτικές σχέσεις, θεωρώ ότι η διαφορά ηλικίας δεν μπορεί να είναι απαγορευτική ώστε δυο άνθρωποι να μην είναι μαζί. Αν μπορούν να επικοινωνούν, να συνυπάρχουν, να προσφέρουν ο ένας στον άλλο, δεν αποτελεί τίποτα εμπόδιο. Δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη. Είμαι ασυμβίβαστος στα καλούπια που έχει επιβάλλει η κοινωνία. Ίσως αυτή να θεωρεί φυσιολογικό ένας άντρας να είναι μια μικρότερη γυναίκα, αν όμως κάτι το περιβάλλει αγάπη μπορεί να ξεφύγει από τα όρια που βάζει η κοινωνία», δήλωσε στο Joy.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Ράπτη: Ξέσπασε για την «παραβίαση» της προσωπικής της ζωής

Έλενα Ράπτη: Μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα

Έλενα Ράπτη: Τα πρέπει και τα μη στη ζωή της, η ώρα για «επανάσταση» και ο έρωτας με τον Λούκα Γιώρκα

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store