Μία ενδοκαναλική κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες, όταν το Mega Κύπρου αποφάσισε, να κόψει μία συγκεκριμένη σκηνή από την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Χρήστος Μελίτης (σ.σ που υποδύεται ο σεναριογράφος της σειράς), δέχτηκε στο προηγούμενο επεισόδιο ομοφοβική επίθεση από κάποιους, όταν έγραψαν στην πόρτα έναν χυδαίο χαρακτηρισμό, που αφορούσε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Το Mega Κύπρου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τη μετάδοση της εν λόγω σκηνής και γι’ αυτό αποφάσισε, εντελώς αυθαίρετα, και χωρίς να ρωτήσει κανέναν, να την αφαιρέσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον δημιουργό της σειράς, Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έδειχνε αρκετά εκνευρισμένος για το θέμα, αφού η προσπάθειά του να περάσει τα κοινωνικά μηνύματα, που ο ίδιος θέλει στον κόσμο, βλέπει να προπαγανδίζεται. Τα νέα, όμως, δεν είναι ευχάριστα, αφού εργαζόμενοι σε επιτελικές θέσεις στο Mega Κύπρου, διαμηνύουν σε όλους, ότι αν κρίνουν πως μία σκηνή δεν πρέπει να μεταδοθεί και να προβληθεί στο Κυπριακό κοινό, θα κοπεί. Και δείχνουν εντελώς αμετακίνητοι στην αρχική τους άποψη.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα υπάρξει συνέχεια ανάμεσα στις δύο πλευρές κι αν θα κοπεί κι άλλη σκηνή από την «Εθνική Ελλάδος». Αξίζει να σημειώσουμε όμως, ότι είναι άδικο και κρίμα, σε μία εποχή έντονης κοινωνικής κρίσης, ειδικά το 2015, να λογοκρίνεται η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ελλάδος: Σάρωσε χθες στα νούμερα. Πόση διαφορά είχε από το δεύτερο κανάλι;

Εθνική Ελλάδος: Τα ατυχήματα που δεν είδαμε ποτέ, η παρά λίγο αποχώρηση και ο βασικότερος λόγος για γκρίνιες στα παρασκήνια

Εθνική Ελλάδος: 7 πράγματα που δεν ξέρατε για την «Στάλω Θεοφυλάκτου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store