Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την μέρα που οι συντελεστές του «Λόγω Τιμής» έκαναν την έκπληξη, ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς . Πρίν λίγο καιρό μάλιστα ανακοινώθηκε πως το κανάλι μέσω από το οποίο θα δούμε ξανά την αγαπημένη μας σειρά είναι ο ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στο 2019 αναμένεται να δούμε την αγασπημένη παρέα και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκαν στην επιστροφή του σήριαλ με την Αφροδίτη Γραμμέλη να κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για όσα θα δούμε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε τα ονόματα τριών ηθοποιών που θα δούμε να εισβάλλουν στη σειρά αι να δίνουν στη σειρά το δικό τους στίγμα.

«Έχουμε νέες εκπλήξεις. Οι παλιοί θα είναι όλοι. Μάθαμε αποκλειστικά ποιοι είναι οι πρώτοι ηθοποιοί που έκλεισαν με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου για να μπουν στη σειρά. Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι τρεις ηθοποιοί από τους πολλούς. Θα έχουμε και ακόμη πιο μεγάλα ονόματα. Οι ρόλοι που θα υποδυθούν θα είναι ρόλοι έκπληξη» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Να θυμίσουμε όμως πως η Ευγενία Δημητροπούλου στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Άλκη Κούρκουλο που είναι και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για τέσσερα χρόνια ενώ έκαναν αρκετές προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Βέβαια το πρώην ζευγάρι διατηρεί μεταξύ τους μια πολλή καλή σχέση και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα τους δούμε να συνεργάζονται.