Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση, από τη συζήτηση δεν έλειψαν οι αναφορές στον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και τη ζωή της σήμερα, με τον νυν σύζυγό της, Μανώλη Κονταράτο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι με τον τωρινό της σύζυγό είχε σχέση και πριν από τον γάμο της με τον γνωστό τραγουδιστή: «Ξαναβρεθήκαμε μετά το διαζύγιο μου, ήταν καρμικό, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν είχαμε χωρίσει τότε για να είμαι με τον Χρήστο. Η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε ήταν όπως και η πρώτη για μεγάλο διάστημα, μπορεί και καλύτερη. Ο άνδρας μου είναι ο μεγάλος μου έρωτας». 

H Λίτσα Γιαγκούση με τον σύζυγό της

Για τον γάμο της με τον Δάντη και τις σχέσεις τους σήμερα, 26 χρόνια μετά το διαζύγιό του – το 1994-, δηλώνει: «Μετά από τόσα χρόνια μου έχει αφήσει ωραία γεύση ο γάμος μου με τον Χρήστο Δάντη. Περνάνε όλα μετά από πολλά χρόνια. Ξεφτίζουν τα πράγματα και ίσως φαίνονται οι πραγματικές διαστάσεις τους. Όταν τα ζεις εκείνη τη στιγμή σου φαίνονται όλα διογκωμένα και υπερβολικά. Μιλάμε τώρα με τον Χρήστο. Αλίμονο, γιατί να μη μιλάμε;»