Η Ιωάννα Μπέλλα αν και είναι μια πανήψηλη μελαχρινή καλλονή φαίνεται πως έχει ένα μικρό θεματάκι με το ύψος της. Viral είχε γίνει ένα βίντεο που έδειχνε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις του μοντέλου από διάφορες εκπομπές που τη ρωτούσαν τι ύψος έχει και έδινε διαφορετικές απαντήσεις.

Σήμερα το βίντεο έπαιξε για ακόμα μια φορά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με εκείνον να την προκαλεί να πάει στην εκπομπή για να τη μετρήσει. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν μέχρι η επιθυμία του παρουσιαστή να γίνει πραγματικότητα.

Βέβαια, ο Νίκος δεν φανταζόταν ποτέ πως την ίδια ώρα που εκείνος προκαλούσε, η Ιωάννα θα βρισκόταν μέσα στο πλατό. Μετά το αρχικό σοκ, ο παρουσιαστής πήρε ένα μέτρο και αφού πρώτα την ρώτησε το ύψος της, θέλησε να το επιβεβαιώσει.

Η Ιωάννα δήλωσε 1,86, το μέτρο του Μουτσινά όμως δε συμφώνησε με το μοντέλο. Ο παρουσιαστής δε θέλησε να πει στον αέρα το νούμερο που είδε άφησε όμως να ενοηθεί πως το μοντέλο «κλέβει» κάποιους πόντους προς τα πάνω.

Στη συνέχεια η Σταρ Ελλάς πέρασε στην αντεπίθεση. Η Ιωάννα όχι μόνο μέτρησε το ύψος του Νίκου Μουτσινά αλλά και το… μαρτύρησε.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα

Τι λέτε, θα αποκαλύψει την αλήθεια ο Νίκος; Όχι για εμάς… Για Την Παρέα!