Η Λίνα Δρούγκα δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή. Γι΄ αυτό και δεν γνωρίζαμε αν έχει κάποιον δεσμό ή είναι μόνη. Η ίδια λύνει όλες τις απορίες στο περιοδικό People.

Σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου και σε προσωπικό επίπεδο; Αυτό το «single μαμά» δεν σε έχει κουράσει;

Υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να συνδυάζεται μια ευτυχισμένη προσωπική και οικογενειακή ζωή με μια καριέρα που σε γεμίζει; Είμαι υπέρ του γάμου, είμαι συντροφικός άνθρωπος κατ’ ουσίαν, μου αρέσει η συμβίωση, να μοιράζομαι, να δίνω, μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Τίποτα δεν αποκλείω…

Αυτή η περιπέτεια δεν σε έκανε να κλειστείς στο καβούκι σου; Να επιλέξεις τημοναχικότητα;

Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ένα σύντροφο ο οποίος λειτουργούσε παραπάνω από ανακουφιστικά. Απορροφούσε πολλούς από τους κραδασμούς μου. Όπως και ο γιος μου, αν και δεν ευθυνόταν για κανένα φορτίο. Οι φορές που κλείστηκα στο καβούκι μου ήταν μετρημένες, ίσα για να πάρω θάρρος και να συνεχίσω. Αντλούσα δύναμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Θα πρέπει να ζητήσεις την άδεια του μικρού για να παντρευτείς, όμως…

(γέλια) Μου λέει πως θέλει αδελφάκι, αν και του εξηγώ πως είναι ήδη 10 χρόνων και θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνον όμως φαίνεται να μην τον νοιάζει καθόλου αυτό!

Άρα, θα σε δώσει…

(γέλια) Κάτσε να έρθει εκείνη η ώρα!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής