Σχεδόν ένα μήνα μετά τη ανακοίνωση του χωρισμού του Λίαμ Χέμσγουορθ με τη Μάιλι Σάιρους, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με τις συνθήκες κατά από τις οποίες το ζευγάρι οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Page Six,  ο πρωταγωνιστής του Hunger Games δεν είχε σκοπό να ανακοινώσει τον χωρισμό τους και πάλευε ακόμα να σώσει τον γάμο τους. Ο Λίαμ, αναφέρει το ρεπορτάζ, «αιφνιδιάστηκε» από την ανακοίνωση της ηθοποιού που επιβεβαίωνε τον χωρισμό τους, και η οποία έγινε ενώ εκείνος βρισκόταν στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

Miley Cyrus- Liam Hemsworth: Οι δυσάρεστες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους

Όπως αναφέρει πηγή, ο ηθοποιός ενημερώθηκε για τον χωρισμό του από τα social media και τα ποστ που ακολούθησαν από την τραγουδίστρια: από τις διακοπές της στην Ιταλία με την Κέιτλυνν Κάρτερ- με την οποία, όλα συνηγορούν ότι είναι ζευγάρι- , αλλά και τη φωτογραφία της με το μήνυμά της που υπονοούσε ότι έχει τελειώσει ο γάμος τους με τον Λίαμ.

Ο γοητευτικός αυστραλός, ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε στην ανακοίνωση παρά μερικές μέρες μετά, ανεβάζοντας το δικό του μήνυμα στο Instagram στο οποίο επιβεβαίωσε τον χωρισμό και της ευχήθηκε «υγεία και ευτυχία».

Η πλευρά της Μάιλι, ωστόσο, αρνείται ότι ο Λίαμ αιφνιδιάστηκε, καθώς η κρίση στο μόλις 7 μηνών γάμο τους, είχε ήδη ξεκινήσει, και μάλιστα κυκλοφορούσαν χωρίς τις βέρες τους.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 21 Αυγούστου, ενώ η Μάιλι Σάιρους έχει γίνει αχώριστη και εμφανίζεται διαρκώς δημοσίως με τη Κάρτερ.