Γονείς έγιναν τη Δευτέρα 4/11 ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, που απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό της, λοιπόν, ο ευτυχισμένος πατέρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τον ερχομό της κόρη τους και μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους.

Βασιλική Μιλλούση: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας έγραψε: «Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ’ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας.». Και ευχαρίστησε τους γιατρούς και το μαιευτήριο, αλλά και όλους όσοι τους ευχήθηκαν.

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on