Αν και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Λένα Ζευγαρά αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να αφιερωθεί στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Το ταλέντο, η ιδιαίτερη χροιά και η δυναμική σκηνική παρουσία την έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει.

Λίγες ώρες πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό, η Λένα Ζευγαρά μιλά στο Peoplegreece.com για την απόφασή της να αφήσει τα οικονομικά και τη Θεσσαλονίκη, να έρθει στην Αθήνα αλλά και για την πρώτη της επαφή με τον Βασίλη Καρρά.

Πως αποφάσισες να αφήσεις τις σπουδές σου και να αφιερωθείς στο τραγούδι;

Είναι κάτι που μου προέκυψε, δεν το είχα προγραμματίσει. Είμαι από τους ανθρώπους που ακολουθούν την καρδιά τους και αυτό έκανα και σε αυτή τη περίπτωση. Ακολούθησα αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου. Αγαπώ την επιστήμη που σπούδασα αλλά η καρδιά μου ανήκει στη μουσική για αυτό επέλεξα να ακολουθήσω και αυτόν τον δρόμο.

Η μουσική ήταν κάτι με το οποίο είχες ασχοληθεί από μικρή ηλικία;

Τη μουσική την αγαπούσα ανέκαθεν. Έκανα μαθήματα φωνητικής από πολύ μικρή ηλικία και ήταν κάτι που μου άρεσε. Μου άρεσε να εξασκώ τη φωνή μου, ωστόσο δεν έχω κάνει άλλες σπουδές πάνω στη μουσική.

Το πρώτο σου κομμάτι, «Όνειρα» το υπογράφει ο Βασίλης Καρράς. Μίλησέ μου λίγο για αυτή τη συνεργασία.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρά και τιμή που το πρώτο μου κομμάτι έχει την υπογραφεί του Βασίλη Καρρά. Η αύρα και η χημεία που υπήρξε τόσο με τον Βασίλη Καρρά όσο και με τους δημιουργούς,  ήταν εξαιρετική από την πρώτη στιγμή. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκαν ένα από τα κομμάτια τους.

Η πρώτη επαφή με τον Βασίλη Καρρά πως έγινε;

Είχε έρθει σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που εμφανιζόμουν. Όταν τελείωσα το πρόγραμμά μου με πλησίασε και μου είπε: «Μικρή, θα πας μπροστά. Συνέχισε να ακολουθείς την καρδιά σου, να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα και θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους». Αυτό και έκανα.

Τα κομμάτια σου έχουν γίνει viral και έχουν καταφέρει να κερδίσουν εκατομμύρια views. Το περίμενες όλο αυτό που συνέβη;

Σίγουρα είναι κάτι που ήθελα όμως έγινε όλο πολύ ξαφνικά. Εννοείται πως όλο αυτό που συνέβη μου δημιούργησε συναισθήματα χαράς και ευτυχίας και πλέον έχω ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό για να συνεχίσω αυτό που κάνω,

Τα μηνύματα που σου στέλνουν πιο συχνά ποια είναι;

Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πολύ ενθαρρυντικά και με γεμίζουν με ενθαρρυντικά συναισθήματα. Συχνά με ρωτάνε που μπορούν να έρθουν να με ακούσουν και αν θα εμφανιστώ σε κάποια από τις περιοχές που μένουν.

Πρόσφατα μετακόμισες στην Αθήνα. Πως σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Η αλήθεια είναι πως λόγω της προετοιμασίας για την πρεμιέρα μου είμαι συνέχεια σε πρόβες. Δεν έχω προλάβει επομένως να γυρίσω την πόλη και να συνειδητοποιήσω πως έχω μετακομίσει εδώ.

Σε αγχώνει που θα εμφανιστείς για πρώτη φορά στο ΑθηναΪκό κοινό;

Όχι, δε με αγχώνει καθόλου. Όταν κάνω τη δουλειά μου νιώθω πως υπάρχω για αυτό δεν αγχώνομαι. Το τραγούδι έχει να κάνει με τον κόσμο και τις ψυχές των ανθρώπων επομένως δεν υπάρχει και λόγος για να αγχωθώ.

Τα τραγούδια σου κυκλοφορούν από την Panik Records, μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές της χώρας μας. Πως νιώθεις που στα πρώτα σου βήματα συνεργάζεσαι με μια τέτοια εταιρεία;

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την εταιρεία μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου από τη πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι με τη βοήθειά τους θα μπορέσω να συνεχίσω και να καταφέρω πολλά πράγματα.

Αυτή τη περίοδο ετοιμάζεις κάτι άλλο δισκογραφικά;                   

Ναι ετοιμάζουμε με την εταιρεία μου κάποια πολύ ωραία πράγματα με πολλές εκπλήξεις. Δε μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε σε λίγο καιρό.