Σε μια εβδομάδα όλο το Λος Άντζελες θα συγκεντρωθεί μέσα κι έξω από το Staples Center των Λέικερς για να γιορτάσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και να συγκινηθεί με την απώλεια του, της κόρης του και των άλλων 7 ατόμων που ήταν μαζί τους στο μοιραίο ελικόπτερο. Το αμερικανικό μπάσκετ πάντως έχει ακόμα μια ευκαιρία διαρκούς τιμής του Κόμπι, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το All Star Game στο Σικάγο.

Οι μεγαλύτεροι αστέρες του NBA βρίσκονται εκεί για να παίξουν στο ματς «Team LeBron-Team Giannis» και ο ηγέτης της πρώτης και των Λέικερς, ο επίγονος του Κόμπι στο Λος Άντζελες, μίλησε για τον φίλο του και πρότυπό του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά αυτά που είπε ήταν ενδεικτικά για το πώς νιώθει μέσα του τρεις εβδομάδες μετά τον χαμό του Κόμπε.

«Ξέρουμε πως μας βλέπει από εκεί ψηλά και μας προσέχει. Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε το μοβ και το χρυσό (των Λέικερς) όχι μόνο για εκείνον, αλλά για όλους τους σπουδαίους, όλους όσοι πέρασαν από το Lake Show. Δεν θα ήθελα να πω άλλα, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για εμένα» είπε ενδεικτικά ο ΛεΜπρόν.