Ο Λευτέρης Κιντάτος ανήκει στην τετράδα των φιναλίστ του The Voice και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό αποκαλύπτεται στο περιοδικό Εγώ Weekly και τον Γιάννη Βίτσα.

Ο ίδιος εξομολογείται ότι θεωρεί τον εαυτό του ως μεγαλύτερο εχθρό του στην πορεία της ζωής του, καθώς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να τον βάλει μπροστά από τους άλλους και φέρνει ως παράδειγμα τους τσακωμούς με την πρώην σύζυγό του. Παραδέχεται ότι τον πόνεσε ο χωρισμός του, αν και κατάλαβε στην πορεία ότι ήταν η σωστή απόφαση. Ωστόσο, η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ο θάνατος του πατέρα του, όπως περιγράφει, μία ημέρα πριν τραγουδήσει στα blind auditions του The Voice.

Ακόμα, ο Λευτέρης Κιντάτος μιλάει για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μια ασθένεια που απαιτεί μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. «Από 20 ετών ταλαιπωρείται από αυτή την ανίατη νόσο. Είναι ένας τρομερά δυνατός άνθρωπος. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να λέει “Γιατί σε μένα Θεέ μου”. Θαυμάζω κάθε μέρα το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζει την κατάστασή της. Έχω ζήσει την εξέλιξη της ασθένειας από μικρή ηλικία. Όταν ήμουν παιδί, απορούσα βλέποντας μαμάδες συνομήλικων μου να τρέχουν. Νόμιζα ότι καμία μαμά δεν τρέχει ή περπατά. Αυτό το γεγονός με έκανε να έχω περισσότερες ευθύνες απέναντι στη μητέρα μου από ό,τι τα παιδιά της ηλικίας μου. Με ωρίμασε. Μαθαίνεις να ζεις με το πρόβλημα. Αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτή τη γυναίκα. Ήταν πάντοτε δίπλα μας. Μας στήριζε ουσιαστικά. Έκανε τις δουλειές της με όποιον τρόπο μπορούσε. Παίρναμε καθημερινά δύναμη από εκείνη», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Η μαμά μου παλεύει με αυτή την ασθένεια32 χρόνια. Παρουσιάστηκε μετά τη γέννησή μου. Αυτοεξυπηρετείται και λειτουργεί μόνη της στο σπίτι, αλλά περπατά με “πι”».

Tέλος, καταλήγει, φέρνοντας στη μνήμη του συγκλονιστικές στιγμές του παρελθόντος «Έχω βιώσει πολλές συγκινητικές και όμορφες στιγμές. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα πόση δύναμη πρέπει να έχει ένας άντρας για να στέκεται δίπλα στη σύζυγό του, να την αγαπά και να τη στηρίζει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι πολλοί αυτοί που δειλιάζουν και φεύγουν όταν προκύπτει μια τέτοια κατάσταση, ακόμα κι αν αφορά τον πιο κοντινό τους άνθρωπο. Εκείνος δεν το έκανε ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Ο Λευτέρης Κιντάτος πέρασε στον τελικό

The Voice: Ο Λευτέρης Κιντάτος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό

Η επέλαση του «The Voice» στους πίνακες της τηλεθέασης

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store