Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έμοιαζε επίσης απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο για άλμπουμ των OneRepublic. Η Adele μπορεί να δεχόταν, αφού έχει συνεργαστεί μαζί τους, η Beyonce όμως πολύ δύσκολα. Έτσι, το ντουέτο με τις δύο κυρίες δεν θα γίνει πράξη όπως ελπίζαμε από τη στιγμή της δήλωσης του Ryan Tedder.

Ο τραγουδιστής των OneRepublic ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη προχθές για το νέο άλμπουμ και αν έχει μια λεπτομέρεια που να μπορεί να μοιραστεί. Η απάντηση του ήρθε με πολύ χαλαρότητα χωρίς κάποιο grande χαρακτηριστικό. «Ναι, θα έχουμε ντουέτο με την Adele και τη  Beyonce και θα παίζει πιάνο ο Chris Martin».

Αυτή η τελευταία προσθήκη θα έπρεπε να μας παραξενέψει, αλλά όλο το διαδίκτυο ψήθηκε πολύ γρήγορα, γιατί υπάρχει η ανάγκη να ξαναδούν τη Beyonce στις μουσικές επάλξεις.

Εν τέλει, ο Tedder ακύρωσε όλες τις ελπίδες μας με μερικά χθεσινά του stories. Σε ένα μάλιστα έγραψε ότι «Αν είχα ντουέτο της Adele με τη Beyonce, θα έκανα live streaming τις ηχογραφήσεις τους». Χαρακτήρισε μάλιστα την όλη κατάσταση αρκετά ενοχλητική για ένα τόσο προφανές αστείο.

Αν κάνεις κάποιο αστείο την Πρωταπριλιά κύριε Tedder, δεν θα σε πιστέψουμε. Κι αλήθεια να πεις, πάλι δεν θα σε πιστέψουμε.