Ο Λάκης Λαζόπουλος «έχασε» την Τασούλα Λαζοπούλου, τη μοναδική σύντροφο της ζωής του, η οποία πέθανε την περασμένη Πέμπτη μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η πρώτη πράξη του δράματος παίχτηκε το περασμένο Σάββατο, στο Α’ Νεκροταφείο, όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία.

«Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές Τασούλα μου και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μην μαζεύεις τις πέτρες που μου πετάνε δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα θα τις έκανα, για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, θα χάριζα τα πάντα… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμα σου… Μέσα από την διακριτικότητα σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο κορίτσι μου από εμένα και την κόρη σου».

Κοντά στον πατέρα της καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής η κόρη της Μαριέλλη. Διπλά στον Λάκη Λαζόπουλο βρέθηκαν τα πιο δικά του άτομα, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η συντετριμμένη Χαρούλα Αλεξίου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Νεφέλη Ορφανού και πολλοί άλλοι. Το παρών έδωσαν και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, κουμπάρα του ζευγαριού, η Μαρία Καβογιάννη και η Χρυσά Ρώπα. Ο Λάκης Λαζόπουλος της έλεγε πως το κορίτσι του κοιμάται, αυτό το κορίτσι που πάλεψε για να το αποκτήσει γιατί ήταν το πιο όμορφο του Πανεπιστημίου και ο ίδιος ζήλευε… «Ήρθε στην Αθήνα μόνο για μένα» έλεγε ο Λάκης όταν είδε τις συμφοιτήτριες της γυναίκας του και εκείνες του είπαν: «Λάκη ,έκανες ότι μπορούσες για να κρατηθεί στη ζωή, ανά τον πλανήτη…».

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr