Ασταμάτητος είναι καλλιτεχνικά ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς ακόμη και τώρα που τελείωσαν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι», ετοιμάζει ένα νέο project μέσω web TV σύμφωνα με τη Μαρία Ανδρέου και το ρεπορτάζ της Espresso.

Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος λίγες μέρες πριν στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ και είπε πως μέχρι να διεξαχθούν εκλογές δεν μπορεί να γίνει κανένα comeback για το Τσαντίρι του σε κανένα κανάλι, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση -είμαι κάθετος σε αυτό- να βγει το “Αλ Τσαντίρι νιουζ” στη μικρή οθόνη ώσπου να γίνουν εκλογές! Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει άνθρωπος κανένας, όχι εγώ, που να έχει άποψη διαφορετική από τα συμφέροντα. Αυτό γίνεται σε όλες τις εποχές όταν ο κόσμος κατευθύνεται προς κάτι και όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται, δεν επιτρέπουν να μιλήσει κανένας άνθρωπος που δεν θέλουν».

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να βγάλει στον αέρα μία νέα εκπομπή, με τον Γύφτο να λέει τις ειδήσεις, ιδέα που εμπνεύστηκε μετά από ένα ταξίδι στο Αγκίστρι που έκανε πρόσφατα και μίλησε με νεαρούς θαυμαστές του. Ο Λάκης Λαζόπουλος αποσκοπεί στο να εμφανίζεται καθημερινά στο διαδίκτυο και μάλιστα την ώρα που μεταδίδονται και τα τηλεοπτικά κεντρικά δελτία ειδήσεων!