Η έκτακτη πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής, λόγω εκλογών ήταν άκρως διασκεδαστική. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί νας μας εκπλήσσει, μιας και ο Λάκης Λαζόπουλος καταφέρνει πάντα να κάνει το κοινό του να γελάει, δίνοντας όμως παράλληλα και τροφή για σκέψη.

Χθες λοιπόν, ξεκίνησε με τραγούδια και χορούς και πρωταγωνιστές φυσικά όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, αυτούς που καθημερινά προσπαθούν με λόγια και υποσχέσεις να κερδίσουν τις ψήφους όλων των Ελλήνων.

Η εκπομπή, μπορεί ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση, λόγω των προεκλογικών σποτ, ενώ το διάστημα 21:00 – 21:15 σημείωσε 8,8.% λόγω του αγώνα της Εθνικής στον ΑΝΤ1.

Σε γενικό σύνολο λοιπόν, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κατάφερε να συγκεντρώσει 38,8% φτάνοντας σε τέταρτο ακόμα και το 47,7% και στο δυναμικό κοινό 15 – 44 οι πίνακες τηλεθέασης της Nielsen έδειξαν μέσο όρο 34,1% αγγίζοντας λίγο πριν τις 23:00 το 42,6%.

Άκρως θετικός λοιπόν ο απολογισμός για την έκτακτη πρεμιέρα του αγαπημένου ηθοποιού. Το κοινό του λοιπόν, αδημονεί για μία ανάλογη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης:

Θύμα ληστείας ο Λάκης Λαζόπουλος: Του έκλεψαν το τζιπ

Λάκης Λαζόπουλος: Για ποιο λόγο δέχτηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ;

Λάκης Λαζόπουλος: Πρωταγωνιστεί στη «10η Εντολή» και φωτογραφίζεται στα γυρίσματα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store