Ο Λάκης Λαζόπουλος κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής του, αναφέρθηκε στην υπόθεση δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και το υλικό που είχε ο ίδιος δει, έστειλε το μήνυμά του για τις εκλογές, ενώ έκανε και κάποιες καταγγελίες.

«Δεν έκανα κανέναν μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Εγώ τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια και έδωσε ένα υλικό το οποίο είχε δώσει στην Εισαγγελία. Το είχε παραλάβει άρα ήταν νόμιμο, γιατί πήγε μετά από 15 μέρες τους έδωσε και το άλλο υλικό και το ξαναπαραλάβανε. Δεν του είπαν ότι είναι παράνομο το προηγούμενο, μην μας φέρεις το επόμενο. Εγώ λοιπόν τι έκανα; Καθάρισα τον ήχο. Δηλαδή μιλάν σε μια ταβέρνα και τι κάνεις; Δυναμώνεις τον διάλογο για να καταλαβαίνουμε. Και τα έδωσα σε αυτόν. Δεν τα μοίρασα. Δεν πείραξα καμία φράση. Όταν λοιπόν με ρωτάει ο Παπαδάκης αν το ξέρετε, τι να πω εγώ ότι δεν το ξέρω; Να κάνω τον μ@λ@κ@ και να βγαίνουν να παίζουν το βίντεο ότι το ήξερε και δεν μίλαγε; Όχι, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας. Έχω σπουδάσει νομικά, στο ποινικό δίκαιο να το πω κι εγώ αφού υπερηφανεύονται όλοι… δέκα έχω. Ξέρω όταν βλέπω ένα βίντεο αν είναι δωροδοκία ή όχι», δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε ό,τι θέλετε, αλλά μην ψηφίσετε μικρούς ανθρώπους. Και μικροί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Μικροί άνθρωποι κάνουν μικρή την χώρα. Μεγάλοι άνθρωποι κάνουν μεγάλη τη χώρα».

Τέλος, έκανε μια σειρά από καταγγελίες. «Έρχονται και με βρίσκουν πριν από κάθε επεισόδιο κάποιος, κάποιοι, δεν λέω ότι τους στέλνει η Κυβέρνηση, έρχονται πάντως μόνοι τους, συμπτωματικά κάθε φορά πριν κάνω επεισόδιο και μου φέρνουν δήθεν πληροφορίες πώς θα με δηλητηριάσουν, πώς θα με σκοτώσουν, σε ποιο χαντάκι θα με πάνε και την άλλη μέρα έρχομαι εδώ και κάνω την εκπομπή. Ξεκίνησα να κάνω σατιρική εκπομπή και κάνω επικίνδυνες αποστολές».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπά: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός ακόμη κι απ’ τον Γιωργάκη Παπανδρέου»

Λάκης Λαζόπουλος: Η τηλεθέαση του πρώτου Αλ Τσαντίρι Νιουζ της σεζόν

Θύμα χάκερ ο Λάκης Λαζόπουλος: Διέρρευσαν προσωπικά του αρχεία σε ξένο λογαριασμό!

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store