Αν και το δεύτερο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την προηγούμενη Τρίτη, το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Λάκη Λαζόπουλου το ανέβαλλε για αύριο.

Εδώ και λίγες ημέρες ήταν όλα έτοιμα. Το συνεργείο του Alpha είχε μεταβεί στη Μυτιλήνη ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Η απόφαση όμως των συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία, από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 8 Απριλίου έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 9 Απριλίου, θα έβαζε φρένο στην προβολή του. Τι συνέβη όμως και το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» θα προβληθεί αύριο κανονικά;

Τα στελέχη του σταθμού ζήτησαν άδεια εξαίρεσης από την απεργία αυτή, επειδή η σατιρική εκπομπή είναι να βγει από τη Μυτιλήνη και έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία, αλλά και γιατί ήδη έχει αναβληθεί μια φορά. Και το αίτημά τους αυτό έγινε δεκτό.

Στη σελίδα μάλιστα της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής», αναγράφεται το εξής: «Σας ενημερώνουμε πως μετά από αίτηση της παραγωγής του κυρίου Λάκη Λαζόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 8-4-2014, να δοθεί εξαίρεση για τους τεχνικούς που εργάζονται στην εκπομπή “Αλ τσαντίρι νιουζ”. Ο κύριος Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του θα αναφερθεί στην κατάργηση των αδειών μας».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο Όλα Τρέλα: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ καμία παρέμβαση από το κανάλι γι’ αυτά που λέω»

Λάκης Λαζόπουλος: Τα σχόλιά του για Μιχάλη Λιάπη και Νότη Σφακιανάκη

Λαζόπουλος-Ντενίση: Η απρόσμενη συνάντηση. Τι δήλωσαν και τι σχολίασε ο Λιάγκας

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store