Με πίκρα και οργή εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλας, «καρφώνοντας» δημόσια ένα βίντεο με εικόνες από την -παρατημένη πλέον- βίλα του στην Μύκονο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube.

Υπό τον τίτλο «η ακμή και η παρακμή της βίλας Γαβαλά στην Μύκονο σε ένα ακυκλοφόρητο βίντεο», το Mykonos LiveTv δημοσιεύσει πλάνα από το σπίτι στο οποίο, όπως αναφέρει, διοργανώνονταν θρυλικά πάρτι που συγκέντρωναν την αφρόκρεμα της ελληνικής μόδας και showbiz, ενώ τώρα «ρημάζει όντας εξαιρετικά δύσκολο να πουληθεί. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρώμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μιά κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής. Μετά τα οικονομικά του προβλήματα, την φυλακή και τα χρέη του προς το Δημόσιο, ο Λάκης Γαβαλάς δεν επέστρεψε ούτε στην βίλα ούτε στο νησί».

«Δεν παθιάζομαι με τα υλικά αγαθά… Τα όνειρά μου και τα πιστεύω μου δεν αιχμαλωτίζονται σε ένα κρεβάτι σε μια βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook o Λάκης και δεν κρύβει την ενόχλησή του για την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γράφοντας χαρακτηριστικά «πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια τις Ακρόπολης, τα σκουπίδια με γεμάτους κάδους, τη λίγδα της Τσακάλωφ από τα σουβλατζίδικα και έπειτα να ασχοληθούν με κάτι σαν το σπίτι μου που νομίζουν πως είναι πιασάρικο» και κλείνοντας με την ευχή «καλά ξεκατινιάσματα στο νησί των ανέμων»!

gavalas vila