Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Ο Λάκης Γαβαλάς διδάσκει μόδα στην σχολή Pansik και είναι ο creative director του Polis Hammam στου Ψυρρή. Εκεί τον συναντήσαμε και μας μίλησε για κάθε «Τελευταία Φορά Που…»

Αισθάνθηκες πραγματικά πλούσιος
Είναι αυτή την περίοδο, διότι δουλεύω μόνο δυο ώρες αντί για είκοσι, κοιμάμαι οκτώ ώρες αντί για πέντε και έχω πάρα πολλά καλέσματα από φίλους. Συνεπώς, μη ξοδεύοντας τίποτα, αισθάνομαι πλούσιος.

Έκανες μια νέα φιλία
Με έναν φυσιοθεραπευτή στο Polis Hammam, όπου κατά την διάρκεια της θεραπείας, έγινα αρχικά φίλος με το σώμα μου, διότι δέχθηκα τις υπηρεσίες του και μετά με τον ίδιο, λόγω της ευστροφίας και της κατάρτισης του.

Έκλαψες
Πριν από μια εβδομάδα, γιατί μου μπήκε το rimmel των βλεφαρίδων μέσα στο μάτι

Αναπόλησες κάτι από το παρελθόν;
Όταν βρήκα ξεχασμένες δυο βούρτσες μαλλιών και κάπως έτσι αναπόλησα τη σγουρή και πλούσια κόμη που είχα στο παρελθόν

Θύμωσες
Ευτυχώς θύμωσα με ένα τετράποδο κι όχι με έναν άνθρωπο, γιατί όταν έβγαλε γλώσσα ήταν πολύ πιο ροζ και πολύ πιο όμορφη από τη δική μου

Ένιωσες πραγματικά τυχερός
Όταν μου χάρισαν το βιβλίο «Siddhartha» του Hermann Hesse , το οποίο αν και είχα διαβάσει πριν από δεκαπέντε χρόνια, θυμάμαι ακόμα και σήμερα με λεπτομερείς περιγραφές, όλη την υπόθεσή του.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.