Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι που είναι μαζί από το Δεκέμβριο φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ.

Το ζευγάρι περνά φέτος τις πρώτες του κοινές διακοπές με εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι οποίες συνδυάζονται  με την περιοδεία του μουσικού.

Σύμφωνα με όσα λέει κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού οι δυο τους φαίνεται να είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν μιας και έχουν δοκιμάσει το πώς ανταποκρίνεται η σχέση τους στην καθημερινή τριβή όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα η ίδια πηγή αναφέρει στη  Real news: «Σκέφτονται να αφήσουν άµεσα τα σπίτια όπου ζούσαν µέχρι τώρα σε Κεραµεικό και Γκάζι και να βρουν ένα στο κέντρο της Αθήνας, για να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους», ενώ επισηµαίνει  πως είναι και οι δύο λάτρεις του κέντρου και δεν σκοπεύουν να αποµονωθούν σε κάποιο προάστιο στα βόρεια ή στα νότια της Αττικής. «Είναι η πιο πιστή του θαυµάστρια, είναι συνέχεια δίπλα του και το απολαµβάνει. Η Τόνια είναι η µούσα του. Είναι τρισευτυχισµένη στο πλευρό του. Είναι συνεχώς µαζί. Καταφέρνουν και συνδυάζουν µοναδικά τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του Κωστή µε διάφορες εξορµήσεις σε µέρη όπου εµφανίζεται».

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι βρέθηκε στη Μάνη και αν και οι δυο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη προσωπική τους ζωή, αυτή τη φορά δε δίστασαν να μοιραστούν κάποιες στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τους διαδικτυακούς τους φίλους «Έκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Οιτύλου και περπάτησαν στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου. Ηταν µια µοναδική εξόρµηση, που την είχαν και οι δύο πραγµατικά πολύ ανάγκη», συνεχίζει η ίδια πηγή και καταλήγει: «Το καλοκαίρι προβλέπεται γεµάτο για το ερωτευµένο ζευγάρι, καθώς θα επισκεφθεί πολλά µέρη και διάφορα νησιά της χώρας. Η Τόνια, εξάλλου, θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγαπηµένο της».