Ο Κώστας Μπακογιάννης αν και έχει το προφίλ του πολύ προσιτού πολιτικού, φροντίζει να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τον βλέπουμε να φωτογραφίζεται σπάνια με την σύζυγό του Σία Κοσιώνη ενώ ακόμη πιο σπάνια βλέπουμε τα παιδιά του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Παύλου, της Δανάης, της Ολυμπίας-Αναστασίας και του μικρότερου Δήμου.

Μπορεί τα τέσσερα παιδιά του να είναι από τρεις διαφορετικούς γάμους όμως εκείνος έχει φροντίσει να κρατήσει άψογα τις ισορροπίες αφού μοιράζει εξίσου σωστά τον ελεύθερο χρόνο του.

Τις περισσότερες φωτογραφίες που έχουμε δει με κάποιο από τα παιδιά του, είναι αυτές με πρωταγωνιστή τον μόλις ενός έτους γιο του, τον Δήμο τον οποίο απέκτησε με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Πρόσφατα όμως ο πολιτικός, έκανε την έκπληξη και μας έδειξε για πρώτη φορά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και την εννιάχρονη κόρη του, Δανάη.

Οι δυο τους όπως αποκαλύπτει στη λεζάντα ο Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκαν στον Λυκαβηττό με εκείνον να εξηγεί στην κόρη του τι είναι όλα αυτά που βλέπει από ψηλά.

View this post on Instagram

Το καλύτερο φίλτρο για μία φωτογραφία της Αθήνας, είναι ο Λυκαβηττός. #αθήνα #athens #athinapsila

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on