Μοναδικές στιγμές για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που πήρε την πρώτη της συνέντευξη από πρώην  παίκτη του Survivor. Ο Κώστας Κοκκινάκης υποδέχτηκε την αθλητικογράφο και μίλησαν για όλα.

Ο πρώην διεθνής πολίστας αποφάσισε να μάθει πόλο την Ευρυδίκη. «Είσαι αρκετά ανταγωνιστική… Εκνευριστική θα έλεγα οπότε το πόλο θα ήταν το άθλημά σου», της είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα της έδωσε και το μαγιό της κόρης του, ενώ η δημοσιογράφος του «έκλεψε» το σκουφάκι με το αγαπημένο του νούμερο.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ευρυδίκη τον ρώτησε ποια στιγμή θα ήθελε να ξεχάσει, με τον Κώστα Κοκκινάκη να της απαντά με χιούμορ: «Τη μέρα που σε γνώρισα»!

Μάλιστα αναφορά έγινε και στο Survivor. «Μόλις μου έκαναν την πρόταση, από μέσα μου έλεγα “ας τελειώσει η πρόταση να φύγω”, μου φάνηκε πολύ αστείο. Μετά που το είπα σε δυο-τρεις φίλους μου, μου είπαν όλοι ναι και άρχισα να το σκέφτομαι και είπα ότι “καμιά φορά μπορούμε να κάνουμε και μια τρέλα στη ζωή μας”. Εννοείται ότι δεν το μετάνιωσα και φαντάζομαι ότι και εσύ το ίδιο λες. Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Πριν το παιχνίδι ανυπομονούσα πάρα πολύ να πάω. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην αρχή…», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κοκκινάκης.

Δείτε το βίντεο.