Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στηρίζει ανοιχτά τον Μάρκο Σεφερλή με την παρουσία του στα θέατρα που πρωταγωνιστεί, τη διθυραμβική του κριτική για το ταλέντο του κωμικού αλλά και τη θέση που πήρε στην κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον ηθοποιό και την Έλενα Ακρίτα. «Ο Μάρκος είναι ο τελευταίος των μεγάλων», δήλωσε.

Ο σπουδαίος κριτικός θεάτρου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα για την κριτική που άσκησε η Έλενα Ακριτά στον Μάρκο Σεφερλή και για τη διάσταση που έχει πάρει η κατάσταση. «Τον θεωρώ πολύ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη… Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο.

Καταρχήν, ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του, εξάλλου, είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι σημαίνει trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δει στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν», καταλήγει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Για το επίμαχο κείμενο της Έλενας Ακρίτα, ο κριτικός θεάτρου λέει: «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλου είδους διαδικασία. Έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος», είπε.