Ο 33χρονος Κινέζος, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από πόλη της Κίνας που έχει χτυπηθεί από τον κοροναϊό, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/2) στο Νοσοκομείο Αττικόν με ασθενοφόρο, έχοντας ύποπτα συμπτώματα όπως βήχα και γρίπη. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είχε φθάσει από την Κίνα πριν από 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γιατροί στο ethnos.gr, ο 33χρονος Κινέζος δεν έμενε στην πόλη Γουχάν, ενώ έχει μπει στην απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από τα δείγματα που ελήφθησαν ή από το Ινστιτούτο Παστέρ ή το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική στο Παλαιό Φάληρο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε σήμα στο ΕΚΑΒ και έτσι ο Κινέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Σπύρος Αποστολόπουλος, διαβεβαίωσε στο ethnos.gr ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μετρά για την υποδοχή του ύποπτου περιστατικού ενώ το προσωπικό έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης, όπως προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες που έχουμε λάβει από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr