Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για τα παιδιά της.

Έχει πει σε αρκετές συνεντεύξεις της πως νιώθει πολύ περήφανη για τα παιδιά της και τώρα η κόρη της της έδωσε ακόμη ένα λόγο.

Η κόρη της, Θεοδώρα Ολυμπία Μανωλίδου έκανε μια πολύ όμορφη αλλά συγχρόνως και συγκινητική πράξη. Συγκεκριμένα έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό και τα πρόσφερε στα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο.

Η κόρη της μαέστρου, αφού ενημερώθηκε για την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης που έχει ξεκινήσει για να βοηθήσει τα παδιά με καρκίνο θέλησε να πάει και εκείνη να κουρευτεί και να δωρίσει τα μαλλιά της.

Η σελίδα της εταιρίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες της κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μαθήτρια Θεοδώρα Μανωλίδου, του τμήματος ΙΒ 2 των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, με την πρωτοβουλία της έδειξε το δρόμο και στις συμμαθήτριές της. Στόχος η ενίσχυση του εθελοντικού ρεύματος για την προσφορά μαλλιών στα παιδιά με καρκίνο. Φυσικό επακόλουθο, η παρουσία της πρωτοβουλίας Hope for Hair, από τη Bergmann Kord, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα».

Δειτε το βίντεο με τη διαδικασία, που ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook ΕΔΩ!

theodwra olumpia manolidou

theodwra olumpia manolidou1

theodwra olumpia manolidou2