Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, Jenny Jenny. Η εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα προβληθεί για τελευταία φορά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι λόγοι διακοπής του πρωινού μαγκαζίνο σύμφωνα με το site της Τζένης Μπαλατσινού ήταν η αστάθεια της διαφημιστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγραφε:  «Αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Jenny Jenny. Λόγω της αστάθειας στη διαφημιστική αγορά, η παραγωγή της εκπομπής δεν μπορεί να συνεχίσει. Δυστυχώς θα χρειαστεί να σας αποχαιρετήσουμε για λίγο. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής και αγάπησαν αυτό το project, όπως και τους τηλεθεατές που μας κράτησαν συντροφιά αυτό το χρόνο».

Παράλληλα, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω social media. «Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ όλους που μου μάθατε τόσα πολλά πράγματα!!», έγραψε η παρουσιάστρια ταγκάροντας τους συνεργάτες της.

Τώρα μένει να δούμε αν θα αντικατασταθεί η εκπομπή Jenny Jenny με κάποια άλλα νέα ή μη εκπομπή ή αν θα προβάλλονται επαναλήψεις.