Η κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή στα μέσα του 2018 φαίνεται πως φούντωσε ξανά μετά τη πρόσφατη συνέντευξη του δημοσιογράφου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε για τις κατά καιρούς τηλεοπτικές του κόντρες. Τότε ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κόντρα του με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «άδειος τενεκές» που εκείνη του είχε αποδώσει κατά το παρελθόν.

«Έχω χορτάσει δόξα. Μπορεί να μη με ξέρει κάποια κυρία που ήρθε από το εξωτερικό, να μη ξέρει και να δηλώνει ότι είμαι άδειος τενεκές, αλλά δόξα με τη σέσουλα. Το “άδειος τενεκές” το είπε μια κυρία που ανέφερες στο βίντεο, ότι εγώ είμαι άδειος τενεκές και δεν με ξέρει. Που πας να κάνεις καριέρα σε μια χώρα, στη showbiz, όταν δεν ξέρεις τους πρωταγωνιστές; Γυρνάς σπίτι σου. Επειδή δεν είχα ποτέ πλάτες και πισινές, ούτε πολιτικές, ούτε οικογενειακές, ούτε τίποτα, ήμουν το εύκολο θύμα. Ακόμα κι ένας οικονομικός μετανάστης που ήρθε εδώ με θράσος να κάνει καριέρα, το πιο εύκολο και πιο ωφέλιμο για εκείνον θα ήταν να επιτεθεί σε μένα. Ανταποδίδω, αλλά δεν έχω μπει στη βρώμικη λογική… με έκρινες, θα πάμε στα δικαστήρια. Πόσο θράσος θέλει ένας άνθρωπος να σε πει άδειο τενεκέ και μάλιστα γραπτώς; Πόσο θράσος θέλει; Όταν θέλω κάποιον να μου πει για μόδα δεν θέλω κάποιον από τη Ρουμανία, θέλω κάποιον από την Ιταλία που ξέρουν. Ποιος πουλάει μόδα σε όλο τον κόσμο; Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Είναι ρατσιστικό αυτό για τους Αμερικάνους; Το “άδειος τενεκές” δεν συγχωρείται», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Ραμονα Βλαντή λέγοντας: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο ίδιος είναι “άδειος τενεκές”. Χρησιμοποίησα απλά μία ελληνική παροιμία… Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κύριο… Είχα βγει μόλις από το παιχνίδι και μου επιτέθηκε, χωρίς να τον ξέρω… Είμαστε στα δικαστήρια με τον κ. Παπανώτα… Είναι αστείο να λέει ότι επειδή είμαι Ρουμάνα δεν ξέρω από μόδα… Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα για κάτι τέτοιο…»

Ο δημοσιογράφος που πληροφορήθηκε για την απάντησή της, όπως ήταν φυσικό δεν το άφησε να περάσει έτσι. Μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε και πάλι τη δική του απάντηση.

«Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και έχει κι αυτή η καημένη λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση έστω και για λίγα λεπτά… Καταλαβαίνω και τη δική σας αγανάκτηση. Φτάνει πια με το εργάκι «ρατσισμός » και το εργάκι «έχω παιδιά » … Πια δε θα τολμάμε να μιλάμε καν για τους αλλοδαπούς σε αυτή τη χώρα γιατί με την παραμικρή αναφορά στην καταγωγή τους είμαστε ρατσιστές. Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ανόητες σαν αυτή! Που θα χαρακτηρίσει «ρατσιστικό » το σχόλιο ότι η Ρουμανία δεν είναι η χώρα που διαπρέπει στη μόδα. Και τα παιδιά της φαντάζομαι μετά από αυτό…δεν μπορούν να πάνε σχολείο. Βέβαια για την λαμπρή της πορεία στις πασαρέλες της Ιταλίας, δε ρώτησε η κυρία Καινούργιου. Να δούμε κι εμείς καμία φώτο… αν υπάρχει. Μιλάμε βέβαια για την Ρουμάνα κυρία που χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, αυτήν που ντύνει την Τάμτα, βασίλισσα του κιτς. Και πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες τις στόλισε με απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα. Γιατί αυτές δεν ξέρουν να ντύνονται!!!! Ενώ η κυρία…ξέρει… Παρακαλώ τα σχόλια σας κόσμια. Μη δώσουμε πάτημα σε ασημαντότητες» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και έχει κι αυτή η καημένη λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση έστω και για λίγα λεπτά… 🥴🤨😊🙃😋🤣🤣🤣 Καταλαβαίνω και τη δική σας αγανάκτηση. Φτάνει πια με το εργακι "ρατσισμός " και το εργάκι "έχω παιδιά " … Πια δε θα τολμάμε να μιλάμε καν για τους αλλοδαπούς σε αυτή τη χώρα γιατί με την παραμικρή αναφορά στην καταγωγή τους είμαστε ρατσιστές. Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ανόητες σαν αυτή! Που θα χαρακτηρίσει "ρατσιστικό " το σχόλιο ότι η Ρουμανία δεν είναι η χώρα που διαπρέπει στη μόδα. Και τα παιδιά της φαντάζομαι μετά από αυτό…δεν μπορούν να πάνε σχολείο 🤣🤣🤣 Βέβαια για την λαμπρή της πορεία στις πασαρέλες της Ιταλίας, δε ρώτησε η κυρία καινούργιου. Να δούμε κι εμείς καμία φώτο… αν υπάρχει. Μιλάμε βέβαια για την Ρουμανα κυρία που χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, αυτήν που ντύνει την Τάμτα, βασίλισσα του κιτς. Και πολλές ελληνίδες παρουσιάστριες τις στόλισε με απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα. Γιατί αυτές δεν ξέρουν να ντύνονται!!!! Ενώ η κυρία…ξέρει…🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏👏 Παρακαλώ τα σχόλια σας κόσμια. Μη δώσουμε πάτημα σε ασημαντότητες …

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on