Μια βραδιά μαγική ήταν η 14η Αυγούστου,  με τους Λευκαδίτες όλων των ηλικιών να δίνουν δυναμικό παρόν στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας! Μαζί του ήταν και η Στέλλα Καλλή και οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Argiros Lefkada Sinaulia 1

Πλήθος κόσμου άρχισε να γεμίζει τον χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου από πολύ νωρίς για να παρακολουθήσουν από κοντά για πρώτη φορά ζωντανά  στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον αγαπημένο τους Λευκαδίτη τραγουδιστή. Η συναυλία που διοργάνωσαν από κοινού τα δυο μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία του νησιού Τηλυκράτης και Δόξα είχε τίτλο Για ένα παιδί γενναίο.

Argiros Lefkada Sinaulia 5

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή τραγούδησαν αφιλοκερδώς για τα δύο ιστορικά σωματεία, ενώ μέρος  των εσόδων θα διατεθούν για την θεραπεία του Μικρού Φώτη αλλά και στο Κέντρο  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λευκάδας .

Argiros Sinaulia Lefkada 2

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις   21:30 το βράδυ με την Στέλλα Καλλή να ξεσηκώνει το κοινό απ’ το πρώτο κιόλας τραγούδι εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες αλλά και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Λίγο μετά τις 22:00 εμφανίστηκε στην σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά συγκινημένος με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Δείτε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Απ’ τη μια ζεις στον παράδεισο και από την άλλη μπορεί να βρεθείς στην κόλαση»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα θέλω, οι φόβοι και τα μαθήματα ζωής

Στέλλα Καλλή: «Έχω υποφέρει αρκετά, σε ένα χωρισμό πονάς πάντα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store