Κατά την διάρκεια της παραμονής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor, αλλά και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, πολλοί ήταν εκείνοι σε τηλεοπτικές εκπομπές που θύμιζαν πως στο παρελθόν κάποιοι έμειναν άνεργοι εξαιτίας της.

Για παράδειγμα, το Σάββατο, στο Oh La La, έγινε εκτενής συζήτηση για το ότι η Κωνσταντίνα «έτρωγε» συνεργάτες των εκπομπών της και, μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη πήρε on air τηλέφωνο τον Σάββα Πούμπουρα, ενώ την Δευτέρα ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε εναντίον της παρουσιάστριας κατά την διάρκεια του Πρω1νό.

Η Σοφία Αλατζά από την εκπομπή Όλα Καλά επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα, στην οποία μετέφερε τα σχόλια που έχουν γίνει και ζήτησε την απάντησή της. «Είναι μια απότομη μετάβαση για μένα όλη αυτή, από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Θέλω να δω την οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και, όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε τα σχόλια, είπε «Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει. Είναι λίγο περίεργα αυτά που μου λες».

«Εγώ εάν δεν δω ή αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω τίποτα. Πιστεύω μόνο στα αυτιά μου και στα μάτια μου», κατέληξε, προσθέτοντας πως αν ειπώθηκε κάτι, ή αν έκανε κάποιο λάθος, δεν έγινε τίποτα ηθελημένα.