Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στην παράσταση «Βερβερίτσα».

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό, Ατσούν Ιλικάλι που τα δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι. «Εντάξει, γελάω με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, διάφορα διάβασα… Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Τι να σας πω; Αν θέλετε να το πιστέψετε… ποτέ δεν ξέρεις»! Η Κωνσταντίνα προς έκπληξή μας ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τα όσα γράφονται δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως ποτέ δεν αποκλείει τίποτα στη ζωή της. «Δε θα ήθελα να διαψεύσω τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με τον Ατσούν, ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω».

Η παρουσιάστρια εξήγησε επίσης πως η απόφαση που πήρε για το 2019 είναι ότι δε θα ξανά μιλήσει για τα προσωπικά της.

Τέλος, η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ αναφέροντας ότι είναι πολύ χαρούμενη γιατί βρήκε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον που μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να κρίνεται για οτιδήποτε. «Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρήκα ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό ενδεχομένως ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα», είπε. Η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Δείτε το βίντεο


Τι λέτε, ο Alpha της φέρθηκε σκάρτα;