Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες φάσεις της στην προσωπική της ζωή, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ζήση Παπαμίχο, με τον οποίο έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Λοιπόν για τη σχέση της και το πώς είναι το να βρίσκεται με έναν μικρότερο άνδρα.

«Η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο σε όλο τον κόσμο, σ’ εμάς δεν παίζει. Το να είναι η μεγάλη η γυναίκα με νεότερο άνδρα είναι μια μόδα που έγινε τελευταία, η οποία είναι άλλο όταν μιλάμε για φλερτ και για έρωτες που περνούν. Όταν σοβαρεύει το πράγμα, εκεί έχουμε θεματάκι. Άλλο να γελάμε και να λέμε το «Κούγκαρ», όπως η Φώταινα που έκανα στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι». Η γυναίκα έχει την επιλογή αν θέλει να πάει με έναν άνδρα μικρότερο της με γεια της, με χαρά της, όπως έκαναν κάποτε οι άνδρες. Δεν μπορεί να το δεχθεί όλος ο κόσμος. Εκτός από τα μοντέρνα μέλη της οικογένειας, για την οικογένεια μας δεν είναι το καλύτερο τους. Είναι δύσκολο όταν τα πράγματα είναι σοβαρά. Είναι δύσκολο για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται σοβαρά να αντιμετωπίσουν την κοινωνία που θέλει ο άνδρας να είναι μεγαλύτερος. Προτιμά αυτό το μοντέλο, το αντίθετο είναι σκανδαλώδες».

Άραγε αντιμετώπισαν πρόβλημα οι γονείς τους με τη διαφορά τους; «Με τους δικούς του υπάρχει ένα θέμα, γιατί υπάρχει η γειτονιά και λένε… είναι περίεργα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την δημοσιότητα. Ή παθαίνεις ένα ψώνιο και τρελαίνεσαι ή πρέπει να το χειρίζεσαι με διακριτικό τρόπο».

Διαβάστε ακόμα:

Λούκας Γιώρκας: «Η διαφορά ηλικίας δεν μπορεί να είναι απαγορευτική ώστε δυο άνθρωποι να είναι μαζί»

Τι απαντά η Γερμανού στη δήλωση του Ιωάννου: «Αν ήταν να παντρευτώ, θα μέτραγα τη διαφορά ηλικίας»

Ελένη Πέτα: Ο έρωτας, ο γάμος, η διαφορά ηλικίας, ο γιος και η απόλυτη ευτυχία

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store