Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγο καιρό τα σχέδια για της διακοπές του Πάσχα της hot παρέας που έγινε viral μέσα από τα insta stories της (που πολλοί παρακολουθούσαν μετά μανίας μήπως βγει κάποια είδηση για το καυτό ειδύλλιο της Νατάσας Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο) ήταν πολύ διαφορετικά. Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς, καλοί φίλοι τα τελευταία 4 χρόνια, σχεδίαζαν να περάσουν αυτές τις μέρες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία. Τα σχέδια ανατράπηκαν σε ένα dinner του Κοκλώνη στο Bio Shop της Χριστίνας Παππά με ένα άλλο hot ζευγάρι, την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο που είχαν ήδη κανονίσει να κάνουν Πάσχα στις εξωτικές Μαλδίβες.

Η προοπτική για Πασχαλινές διακοπές σε αχανείς παραλίες του Ινδικού ωκεανού, με λευκή άμμο, σε χαλαρούς ρυθμούς, κάτω από τον ήλιο, φάνηκε δελεαστική στον Νίκο που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και νέων επαγγελματικών σχεδίων είναι πιθανό να κάνει πολύ περιορισμένες καλοκαιρινές διακοπές φέτος. Επίσης, ήταν μια ωραία αφορμή να περάσουν αυτές τις μέρες όλοι μαζί –αν και τελικά δεν συναντήθηκαν παρά μόνο στο αεροπλάνο πηγαίνοντας προς τον προορισμό τους, καθώς το resort Anantara όπου έμειναν ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια ήταν μία ώρα μακριά από το κατάλυμα που είχε επιλέξει η παρέα του Νίκου.

Μια μέρα μετά το δείπνο με Οικονομόπουλο-Αραβανή, ο Νίκος συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη. Ο Νίκος, που ήταν εκείνος που γνώρισε το νέο ζευγάρι της πόλης που πρωταγωνιστεί σταθερά τον τελευταίο καιρό στα πρωτοσέλιδα, τους ανακοίνωσε τα πλάνα του για ταξίδι στις Μαλδίβες και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ ωραία να πήγαιναν και εκείνοι –μάλιστα θα ήταν το δώρο του προς την Νατάσα που είχε τη γιορτή της την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι ζήτησε στον Νίκο να τα κανονίσει όλα και να βρεθούν εκεί όλοι μαζί.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.