Λίγες μέρες μόνο είναι που η Hilaria Thomas έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Alec Baldwin. Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο χαίρει άκρας υγείας και χάρισε στους γονείς τους μεγάλη ευτυχία.

Η καθηγήτρια της yoga, μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο και αφού πέρασαν τρεις μέρες από τη γέννηση του μωρού, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι το σώμα της ποζάροντας στον δικό της φωτογραφικό φακό και αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλιά της.

baldwin1

Μετά την κίνηση της αυτή, οι αντιδράσεις των «φίλων» της στα social media δεν ήταν απόλυτα αναμενόμενες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν πως η Hilaria δε γέννησε με φυσικό τρόπο αλλά με καισαρική τομή. Σύμφωνα με την ίδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να μιλήσει με αποδείξεις. Πέντε μέρες μετά τη γέννα, φωτογραφήθηκε από την πρόσθια όψη της, αφήνοντας εκτεθειμένη την κοιλιά της, έτσι ώστε να δουν πως δεν υπάρχει καμία ουλή. Μάλιστα, το στιγμιότυπο αυτό συνόδευσε με τη λεζάντα: ««Αυτή είναι η φωτογραφία για όλους εσάς που αναρωτιέστε μεταξύ σας αν έκανα καισαρική. Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία δεν έκανα! Όσοι πάλι έχετε απορίες γιατί έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω μέρες, σας ενημερώνω πως ο γιος μας, Raphael Thomas ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα, και θέλαμε να μείνουμε μια ακόμα νύχτα ώστε να εξασφαλίσουμε πως όλα θα είναι εντάξει!»

Δείτε το στιγμιότυπο:

baldwin2

Διαβάστε ακόμη:

Η Ireland Baldwin μπορεί να είναι 18 αλλά ξέρει να προκαλεί

Ireland Baldwin: H καυτή κόρη της Kim Basinger

Αντίο λιλά μαλλιά, hello μπλε! Η Ireland Baldwin ξαφνιάζει και πάλι

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store