Πολλά ακούστηκαν σχετικά με το καστ των ηθοποιών αφού οι αποχωρήσεις από την σειρά ήταν αρκετές.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό σε όλες τις παραγωγές, άλλα πρόσωπα φεύγουν, άλλα έρχονται και τις περισσότερες φορές όπως συνηθίζεται, οι νέες αφίξεις είναι εκείνες που αλλάζουν ότι ξέραμε μέχρι σήμερα σε σχέση με την πλοκή του έργου.

Σε ότι αφορά λοιπόν την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Κλεμμένα όνειρα», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τα χέρια έδωσαν με την παραγωγή για την νέα τηλεοπτική σεζόν οι ηθοποιοί, Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Γιώργος Σουξές, ο Ορέστης Τρίκκας, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Μυρτώ Αυγερινού, η Υρώ Λούπη και η Βάνα Ραμπότα.

Τα παραπάνω ονόματα ηθοποιών είναι μερικά από εκείνα που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν στη σειρά, η οποία θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Λάγκος θα είναι το μόνο μέλος από την οικογένεια Μαλτέζου που πάνω του θα στηριχθεί ένα μεγάλο μέρος από την εξέλιξη της ιστορίας.

Επιπλέον, από το καθημερινό σίριαλ δύο από τα βασικά πρόσωπα της αρχικής υπόθεσης, η Αλεξάνδρα και η Χρύσα θα αποχωρήσουν και η απουσία τους βάση σεναρίου θα δικαιολογηθεί με ένα μεγάλο ταξίδι που θα κάνουν μακριά από την Ελλάδα.

Δείτε επίσης:

Το παράπονο πρωταγωνιστή από τα Κλεμμένα Όνειρα: «Το τέλος της συνεργασίας μας ήταν λίγο δυσάρεστο»

Ann Kathrin Brömmel: Αυτό είναι το καυτό κορίτσι του γερμανού ποδοσφαιριστή Mario Götze

Δημήτρης Πιατάς: Γιατί απέχει από την τηλεόραση;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store