Το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν οσονούπω πλησιάζει, με τις σειρές που πήραν το πράσινο φως για του χρόνου να ετοιμαζουν τα πλάνα τους. Μια από αυτές είναι και η καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα», η οποία μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζει αρκετές ανακατατάξεις όσον αφορά το cast των ηθοποιών.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς, είχαν ενημερωθεί ότι το σίριαλ θα ρίξει αυλαία φέτος το καλοκαίρι, γεγονός που ήρθε να ανατρέψει με τα λεγόμενα του ο Δημήτρης Αρβανίτης πριν λίγο διάστημα.

Το κύριο θέμα πάντως είναι ότι του χρόνου, η σειρά θα μετρήσει αρκετές απουσίες ηθοποιών που συμμετέχουν φέτος, όπως εκείνη της Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία είχε ενημερώσει την παραγωγή ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει και του χρόνου, καθώς και ο Ορφέας Παπαδόπουλος, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Απών από την νέα σεζόν αναμένεται να είναι και ο Ορέστης Τρίκας, ο οποίος έχει κλείσει μια νέα συνεργασία από του χρόνου, όπως και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Αλέξανδρος Σταύρου που θα συμμετάσχουν στην νέα σειρά «Δικαίωση». Εκείνος που φαίνεται να παραμένει σταθερά και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στα Κλεμμένα όνειρα, είναι σίγουρα ο Κωνσταντίνος Λάγκος που μάλιστα θα διαδραματίσει βασικό ρόλο

Ωστόσο, οι πληροφοριές για την νέα σειρά «Δικαίωση», θέλουν τον δημιουργό να συνεχίζει τα ραντεβού. Τα ονόματα που ενδέχεται να λάβουνε μέρος στην στη νέα εποχή των «Κλεμμένων» είναι η Αθηνά Μαξίμου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όσο για τηνν Αθηνά Οικονομάκου, η ίδια δήλωσε ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, μετά από έξι χρόνι τηλεοπτικής  παρουσίας.

Δείτε επίσης:

Πρωταγωνιστής από τα Κλεμμένα Όνειρα μπήκε φαντάρος Δημήτρης Αρβανίτης:

Τα Κλεμμένα Όνειρα, η Δικαίωση και το J2US Σοκ στο MEGA!

Γιατί αποχωρεί η Αθηνά Οικονομάκου από Κλεμμένα Όνειρα;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store