Είναι από τις λίγες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που τα τελευταία τρία χρόνια κρατούν κολλημένα τα μηχανάκια της AGB στο κόκκινο. Τα Κλεμμένα Όνειρα δεν έκαναν ποτέ αυτό που λένε στην τηλεόραση «κοιλιά» και  κράτησε σε κάθε επεισόδιο αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πίσω από την καλοδουλεμένη αυτή τηλεοπτική σειρά βρίσκεται το αστείρευτο ταλέντο του Δημήτρη Αρβανίτη, του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος πήρε την απόφαση να γυρίσει μόνος του το τελευταίο επεισόδιο. Το πολυαναμενόμενο φινάλε των Κλεμμένων Ονείρων θα μας συναρπάσει, υποστηρίζει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Στα Κλεμμένα όνειρα θα υποδύομαι τον Στηβ Μαυρίδη»

«Το τέλος το γνωρίζω μόνο εγώ. Δεν έχω ενημερώσει ούτε το κανάλι. Την ημέρα του γυρίσματος, θα μπω μόνος μου στο πλατό και θα γυρίσω τις σκηνές χωρίς συνεργείο, με τους ηθοποιούς να μαθαίνουν το όρντινο τελευταία στιγμή. Ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω δραματουργικά και, όταν το δείτε, θα καταλάβετε τι έχω κάνει! Θα σας τρελάνει! Μόλις τελειώσω το μοντάζ του επεισοδίου, θα το παραδώσω στο κανάλι ο ίδιος», αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στο Τvbox.