Οι εξελίξεις στα «Kλεμμένα όνειρα» δεν σταματούν, οι σεναριογράφοι έχουν βαλθεί να μας δυσκολέψουν πάρα πολύ. Φαίνεται πως η επιστροφή του Δημήτρη Μαλτέζου είναι γεγονός και μάλιστα γίνεται δυναμικά, καθώς επιστρέφει σαν δολοφόνος. Ο Στίβ Μαυρίδης εκτός από το σχέδιο εξόντωσης για την Αλεξάνδρα και την Βίκυ, προσθέτει και τον αστυνόμο Μακρή που δεν έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση «Δημήτρης Μαλτέζος». Επίσης η Σόνια που υπήρξε σύντροφος του Δημήτρη Μαλτέζου, δεν δέχτηκε να συμμετέχει στα σκοτεινά σχέδια του, με αποτέλεσμα να μπει και αυτή στην λίστα δολοφονίας του.

Ανάμεσα στον αστυνόμο Μακρή και την Σόνια δημιουργείται μια τρυφερή φιλία, καθώς η ίδια εξιστορεί στον αστυνομικό τα τραγικά παιδικά χρόνια που έζησε. Αναλύει την αρρωστημένη σχέση που είχε με τον αδελφό της Ιωνα, αλλά και πως μπλέχτηκε με τον Στίβ Μαυρίδη. Ο Μακρής συγκινείται με την ιστορία της και αποφασίζει να την προστατέψει φυγαδεύοντας την, γι ανα βρίσκεται μακριά από τα δίχτυα του δολοφόνου.

Η εμπειρία του αστυνομικού σε τέτοιες υποθέσεις είναι γνωστή, πράγμα το οποίο τον κάνει να ταξιδέψει μέχρι την Σερβία με την μητέρα Έλεν Τζόρνταν. Σκοπός του ήταν να βρει τον τάφο του Μαλτέζου για να δει τι περιέχει μέσα, πράγμα το οποίο ξεδιαλύνει την υπόθεση, όταν βλέπει πως δεν υπάρχει τίποτα μέσα και είναι άδειος. Ο αστυνόμος όμως λογαριάζει χωρίς τον Μαυρίδη που μαθαίνει όλες τις κινήσεις του αστυνομικού και γίνεται έξαλλος. Προσπαθώντας να επισπεύσει την δολοφονία του ανακαλύπτει πως στο πλευρό του βρίσκεται και η Σόνια. Την στιγμή που τους πετυχαίνει μαζί τους σημαδεύει με το όπλο, αλλά εμφανίζεται ο Μαλτέζος και τους σκοτώνει ταυτόχρονα και τους δυο..

Ενώ σε αυτή την σκηνή, δεν ξεκαθαρίζεται αν η συνύπαρξη Μαλτέζου και Μαυρίδη είναι ένα ακόμα όραμα η είναι η φυσική η παρουσία του. Οπότε για ακόμα μια φορά το μυστήριο μένει άλυτο. Ενώ ο ‘Ιωνας, δεν γνωρίζει για την δολοφονία της αδελφής του κινεί γη και ουρανό για να την βρει. Ενώ ένα γεγονός που κρατούν καλά κρυμμένα οι σεναριογράφοι θα ενώσει και πάλι τον Άρη με τον Σταύρο. Φαίνεται πως το τέλος του μυστηρίου -τουλάχιστον για αυτή την σεζόν- αρχίζει να λύνεται. Σύμφωνα με το Tv Έθνος.