Η σχέση του Manu Chao με την Κλέλια Ρένεση ξάφνιασε πολλούς, ωστόσο, το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και συνεργάζεται επαγγελματικά, ενώ δημοσίευμα γαλλικού περιοδικού υποστηρίζει πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησαν το νέο τους μουσικό «χτύπημα», το οποίο έγινε θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ, ο Manu και η Κλέλια απασχολούν τον γαλλικό Τύπο με τα προσωπικά τους.

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό Babies and Stars, το ζευγάρι περιμένει τον καρπό του έρωτά του! Μάλιστα, στηρίζει το ρεπορτάζ σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο, σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι τους, όπου η Κλέλια εθεάθη με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ απέφυγε να πιει κρασί ή κάποιο άλλο αλκοολούχο.

Τις φήμες για εγκυμοσύνη «φούντωσε» και η αντίδραση του εκπροσώπου του καλλιτέχνη, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε, δήλωσε «δεν απαντώ σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή του Manu».

Παράλληλα, άλλο περιοδικό, το People & Life, αναφέρει ότι επίκειται και αρραβώνας! Επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή, που δεν κατονομάζεται, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως αγόρασαν μαζί μονόπετρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο!