Η Κλέλια είναι ζευγάρι με τον Manu Chao, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Είναι αλήθεια όμως ή όχι; Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το θέμα αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει επαφή με δημοσιογράφους, δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι. Αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας είναι κάτι έξω από μένα και δεν θέλω να το παίξω. Το αν μοιράζομαι ή όχι την ζωή μου με κάποιον δεν αφορά και κανέναν. Δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να επιβεβαιωθώ μέσα από την προσωπική μου ζωή», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ούτως ή άλλως οι σχέσεις που κάνω είναι περίεργες και ελεύθερες, δεν θέλω να με προσδιορίζουν ως άνθρωπο και δεν θέλω να εγκλωβίζομαι. Νιώθω ότι αυτό που έχω να δώσω στο κοινό είναι πιο δυνατό από ένα κουτσομπολιό του λεπτού. Όλα αυτά είναι αστεία, με προσπερνούν και δεν με αγγίζουν. Προτιμώ να λύσω ένα σταυρόλεξο από τα να διαβάσω ένα δημοσίευμα για τα άπλυτα του καθενός. Η κλειδαρότρυπα στη ζωή του άλλου είναι τεράστια παγίδα».