Το 2016 η Κιμ Καρντάσιαν είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου βρισκόταν για την Εβδομάδα Μόδας. Τα χρυσαφικά που της πήραν είχαν αξία πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια και ανάμεσα τους ήταν το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε πάρει ο Κάνιε. Το κόστος του είχε υπολογιστεί στα 4 εκατομμύρια. Όταν συνελήφθη ο αρχιληστής, ανέφερε στην αστυνομία πως όλα τα χρυσαφικά είχαν λιώσει και πωληθεί στο Άντβερπ. Όλα, εκτός από το δαχτυλίδι που είχε το διαμάντι πολλών καρατίων και φοβόντουσαν να το βγάλουν στην αγορά.

Γιατί κάνουμε αυτή την ανασκόπηση; Γιατί προσφάτως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους που έδωσαν πρώτη φορά το 2012 και στις φωτογραφίες η Κιμ φορούσε ένα δαχτυλίδι πολύ γνώριμο. Ήταν το δαχτυλίδι που της είχαν κλέψει. Πολύ λογικά, πολλοί της έγραψαν στο Instagram αν το βρήκε η αστυνομία και το πήρε πίσω.

Τελικά, δεν ήταν ακριβώς το ίδιο δαχτυλίδι. Όπως εξήγησε η Κιμ, έχει φίλη την διάσημη κοσμηματοπώλη και χρυσοχόο Λορέιν Σουάρτζ, η οποία έφτιαξε το δαχτυλίδι και γνωρίζει ακριβώς το κόψιμο που απαιτείται. Σε αρκετά από τα κοσμήματα διατηρεί ρέπλικες και για να γίνει σωστά η ανανέωση των όρκων, η Κιμ δανείστηκε την κόπια και τη χρησιμοποίησε.

«Δανείστηκα όλα τα κοσμήματα από την Λορέιν Σβάρτζ και ήταν ωραία που μου τα έδωσε και της τα επέστρεψα. Κάθε φορά που θέλω να φορέσω κάτι, το δανείζομαι από εκείνη και της το επιστρέφω. Υπάρχει πάντα κάποια ρέπλικα, ένα μικρό ψεύτικο που έχει φτιάξει και κάποιες φορές το δανείζομαι για μια μέρα και το φοράω. Είναι πολύ ωραίο» είπε η Κιμ στο Entertainment Tonight.